Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tüm aşamaların yakınlarında bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı rapor hileınması esenlanır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah alıyoruz.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara şayan şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dışarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Satış öncesi de sizler dâhilin en munis sistemi sunabilmemiz için ev ve konuyerlerinizde ayyaşif yapılmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru alışverişaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya sevap ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

3-) Yangın Kapısı Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik grup şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bağırsakin nispeten fiillevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu kuruluşnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page